Vriendschappelijke wedstrijd SC Heerenveen vrouwen-VFL Wolfsburg

HEERENVEEN – Op zaterdag 16 September wordt er op sportpark de Hamstede te Harkstede een bijzondere meisjes/vrouwen voetbalmiddag gehouden. Van 13.30 tot 15.30 uur geven de vrouwen professionals van SC Heerenveen en de trainerstaf een clinic voor meisjes van 10 tot 18 jaar. Aansluitend om 17.00 uur speelt het eredivise team van SC Heerenveen een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Bundesliga Landskampioen  van Duitsland VFL Wolfsburg. De voorbereidingen hiervoor waren al enige tijd aan de gang, maar na het geweldige succes van de Oranje Leeuwinnen is het nu helemaal een bijzondere middag geworden met TOP vrouwen voetbal in de provincie Groningen. Maak van dichtbij mee hoe het vrouwen voetbal zich heeft ontwikkeld tot een prachtige kijksport met passie en inzet zoals we die allen graag zien. Ga samen op de foto met je helden en krijg nog alle aandacht en tijd voor een handtekening. Kinderen tot en met 12 jaar gratis...

Lees verder »