Workshop voor honden en baasjes in Kuinderbos

BANT – Lysanne Stok geeft zaterdag 9 september een workshop voor honden en hun baasjes. De workshop vindt plaats in het Kuinderbos van 13.00 tot 17.00 uur. De volgende activiteiten komen aan bod: mantrailen, vlaktezoeken, detectie, frisbee en balans & coördinatie. Bij mantrailen haalt Lysanne mensen uit het publiek. Zij worden op een rij gezet. Eén van deze personen krijgt een luchtje dat de hond van de trainster moet vinden. Bij vlaktezoeken legt Lysanne strobalen neer waar iemand achter gaat zitten. Zijn hond moet deze persoon zoeken. Detectie houdt in dat een hond verschillende bakjes moet besnuffelen en het bakje moet uitzoeken waarin iets lekkers zit. Bij frisbee is het de bedoeling dat de hond achter een frisbee aan rent en hem vangt. Balans & coördinatie gaat om het vinden van de juiste balans van een hond. Mensen kunnen met hun eigen hond deelnemen aan de activiteiten, behalve bij mantrailen. Er is ruimte...

Lees verder »