Vijf jaar Wet ’n Wild in Kollum!

Drie dagen feest, plezier,en gezelligheid; dat is Wet ’n Wild! Een feest voor alle Kollumers en iedereen die op bezoek is in ons prachtige dorp. Donderdagmiddag (vanaf 14.00u) was de aftrap  met allerlei activiteiten voor kinderen van de basisscholen met een openlucht speelparadijs op de Breede Reed.Ze hoeven zich geen seconde te vervelen, want er is gedacht aan allerlei soorten spellen. De kinderen konden helemaal los op de springkussens, Pannakooi en vooral waterplezier waar iedereen van kon genieten Anders dan dit jaar is er geen 6-kamp maar een groot open speelparadijs voor de kinderen. Er werd afgesloten met een wedstrijd op de buikschuif baan waar iedereen aan mee kon doen wie het verst kwam kreeg een leuk prijsje.Onder grote belangstelling was op de Voorstraat in Kollum  donderdagavond 31 aug voor volwassenen een 8 kamp team challenge spektakel.  Het was een lustrum editie dus dat betekende nog leukere spellen,competitie en plezier....

Lees verder »