Laatste race Lammert van der Meulen

 OOSTERNIJKERK – De races voor de historische grand prix zijn voor veel deelnemers dramatisch verlopen. Er waren veel aanrijdingen, schades, zware ongevallen en technische problemen. Ook voor Lammert van der Meulen bleek de pechduivel te sterk, al in de eerste kwalificatie brak een steekas, een nachtelijke reparatie zorgde wel voor een herstart de volgende dag. Daarin bleek hij goed mee te kunnen komen doch enkele rondes voor de finish vlag haperde zijn motor opnieuw. De eindklassering leverde hem in zijn divisie toch nog een tweede plaats op. Voor hem is nu het besluit gevallen niet meer mee te doen in de race competitie, het combineren met zijn zakelijke activiteiten levert ook de nodige problemen op, het rijden op het circuit zal zich nu beperken tot een enkele lange afstandsrace, niet meer voor het Nederlands kampioenschap.

Lees verder »