Kunstencentrum Atrium begint aan nieuw seizoen

SNEEK – Het nieuwe les- en cursusseizoen van Kunstencentrum Atrium is begonnen. De eerste lessen, cursussen en samenspeelgroepen van 2017-2018 zijn op gisteren gestart. Ook in week 37 en 38 zijn er startmomenten. Het is nog mogelijk om in te schrijven voor diverse lessen of cursussen en eventueel later in te stromen. Dit kan onder andere via www.kunstencentrumatrium.nl, telefonisch, aan de balie van het kunstencentrum in Sneek of op de Friese UITmarkt op zaterdag 9 september. Deze week starten de instrumentale lessen (van accordeon tot en met zang); Dans en  Musicalopleiding MUZT: Jaar 2, 3 en 4. Vanaf maandag 11 september begint de basiscursus fotografie e musicalopleiding MUZT: Jaar 1 (audities voor Jaar 1 op vrijdag 8 september) In week 38, vanaf maandag 18 september, trappen af: Theater en KinderMuziekTheater; Beeldende Kunst (onder meer beeldhouwen, tekenen en schilderen en KinderKunstKlas) en de vervolgcursus fotografie. De lessen Dans, Theater, Musical, Beeldende Kunst en Fotografie vinden plaats...

Lees verder »