Afscheid & warm welkom bij Werkgroep Fairtrade

BURGUM – De Wergroep Fairtrade heeft maandag Ellen Bruins Slot-Janmaat hartelijk verwelkomd. De pas aangetreden wethouder van Tytsjerksteradiel krijgt in de werkgroep de rol van adviseur. Voorzitter Louis Bakker zei dat de werkgroep blij is met de komst van wethouder Bruins Slot en wenste haar heel veel succes. Oud wethouder Houkje Rijpstra nam tijdens de bijeenkomst van de werkgroep Fairtrade afscheid als adviserend lid. Zij is per 1 september directeur van Circulair Friesland; een organisatie die zich actief inzet voor een circulaire economie. Vanaf het begin was Houkje Rijpstra betrokken bij de Werkgroep Fairtrade Tytsjerksteradiel. Louis Bakker: ,,Je verbond je aan een motie over Fairtrade. Inhoudelijk ging je hier mee aan de slag en je droeg het uit. Dat is de kracht geweest, de vonk die je hebt doen overslaan. Daarvoor willen wij je hartelijk bedanken.” Mede dankzij de inzet van Houkje Rijpstra ontving de gemeente Tytsjerksteradiel op 17 mei 2017 de...

Lees verder » [post-views]