De Naturij krijgt cheque van de Lidl

DRACHTEN – Kinderboerderij/natuur- en milieucentrum De Naturij heeft een cheque van 1000 euro ontvangen van supermarktketen Lidl in Drachten. Femmy Lieben ontving dinsdag namens de kinderboerderij/natuur- en milieucentrum De Naturij de cheque van 1000 euro van supermarkt Lidl, die met alle 412 winkels in het land lokale initiatieven steunt. Afvalproject De Naturij is een mooie en zeer ruim opgezette kinderboerderij met grote verscheidenheid aan dieren in Drachten. Naast de kinderboerderij vindt je er ook nog een verkeerstuin, speelhal, natuur ontdek-paden en ponybaan. Femmy Lieben: ,,We hebben ons aangesloten bij een afvalproject waar we kinderen bewust willen maken van zwerfvuil en wat ze daar zelf aan kunnen doen. Met deze cheque van Lidl kunnen we dit project uitvoeren en voor een lespakket zorgen.” Supermarktmanager Herman overhandigde de cheque. ,,Onze klanten hebben massaal gehoor gegeven aan onze Lidl helpt lokaal actie. In Drachten dragen we dan ook graag ons steentje bij. Als supermarkt...

Lees verder » [post-views]