Brandweer Heerenveen assisteert bij grote brand in Nijeholtpade

NIJEHOLTPADE  – De brandweer van Heerenveen verleende maandagmiddag assistentie bij het blussen van een grote boerderijbrand aan de Vriesburgerweg in Nijeholtpade. Rond half twee rukte het korps Heerenveen uit met de hoogwerker en een waterwagen. De brand woedde in een lege stal. Door een snelle inzet van de brandweer kon voorkomen worden dat het vuur oversloeg naar de aangrenzende woning en een andere stal. De boerderij staat in een gebied waar weinig water voorhanden is. Met twee waterwagens werd bluswater aangevoerd. Rond half drie drie had de brandweer het vuur onder controle. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. Het bericht Brandweer Heerenveen assisteert bij grote brand in Nijeholtpade verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »