Fitbreak voor kantoorpersoneel in Heerenveen

HEERENVEEN – Maandag organiseerde Sport Fryslân een fitbreak voor medewerkers in de drie kantoren op de Opslach in Heerenveen. Met dit initiatief wil Sport Fryslân medewerkers tijdens kantooruren meer laten bewegen. Een actieve break met afwisselende inhoud en professionele begeleiding van Fidnuz. In september en oktober zijn medewerkers op elke maandagmiddag tussen 12.15-12.45 actief in beweging. Sport Fryslân ziet elke dag dat er medewerkers vanuit de drie kantoorgebouwen van Rabobank, Priore en Elkien even lekker naar buiten gaan: even in beweging, even een frisse neus halen, even ‘weg’ uit de werkdrukte. Dit geeft energie om de werkmiddag weer goed te starten. Om wat variatie aan te brengen aan het lunchwandelen is vanuit Sport Fryslân het initiatief genomen om met de drie kantoorgebouwen te starten met fitbreak. Als dit een succes is, is het de bedoeling om meer bedrijven uit te nodigen om mee te doen en de fitbreak voort te...

Lees verder »