Ropta Boys overwinning op RWF

De kop is eraf, het competitieseizoen 2017-2018 is begonnen. Ropta Boys moest meteen op bezoek bij RWF, de ploeg die vorig seizoen via een beslissingswedstrijd  degradeerde uit de 3e klasse KNVB. Meteen een zware en moeilijke tegenstander voor de equipe van trainer Wietse van der Veen.Meteen een goede graadmeter voor hoe de ploeg erop staat aan de start van deze competitie. Een handjevol Ropta Boys toeschouwers konden met eigen ogen constateren dat Ropta Boys een puike partij afleverde tegen een gelijkwaardige tegenstander. Niet alles ging goed, maar de inzet, wilskracht, goed staan en voor elkaar willen werken waren deze middag aanwezig binnen de Ropta Boys ploeg. De uiteindelijke winst was de winst van het collectief.In de eerste helft was het niet al te best. Beide ploegen hanteerden heel vaak de lange bal en van echt opbouwend voetbal was geen sprake. Het eerste kansje en de betere openingsfase was voor RWF....

Lees verder »