Volop activiteiten in Museum Heerenveen

HEERENVEEN – Op 14 oktober zijn er volop activiteiten in Museum Heerenveen. Bezoekers die op zaterdagmiddag 14 oktober tussen 13.30 – 16.30 uur Museum Heerenveen bezoeken kunnen iets heel bijzonders tegenkomen in de museumzalen. Verschillende vroegere bewoners van Heerenveen dolen rond door het museum. De figuren lijken zo uit een boek of schilderij te zijn gesprongen. Zij vertellen u graag verhalen over ‘hun tijd’ in Heerenveen. Ontmoet bijvoorbeeld een tramconducteur van de NTM, een veenarbeider en Marijke Meu, bewoonster van het lustoord van Oranjewoud. (her)Ontdek het museum, de collectie en de bijzondere verhalen van onze geschiedenis tijdens deze spannende rondleiding door het museum vol verrassingen. Ook voor kinderen is er veel te beleven. Kom op 14 oktober tussen 14.00 – 16.00 uur naar het Museum voor een spectaculaire fotoshoot. Speciaal voor het Heerenveen Geschiedenis Weekend haalt het museum bijzondere verkleedkleren uit de kluis en alleen op 14 oktober mag jij...

Lees verder »