Buitenposter app útPost zoekt hulp bij verdere ontwikkeling

BUITENPOST – Tijdens de opening van de feestweek in juli werd de Buitenposter nieuws- en informatie-app Útpost gelanceerd. Ondertussen zijn er al meer dan 550 gebruikers van het programmaatje voor mobiele telefoon en tablet. Maar de werkgroep útPost blijft volop bezig om de app zo compleet en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Daarom wordt nu ook de hulp van de gebruiker ingeroepen om dit voor elkaar te krijgen. De werkgroep denkt dat er nog veel meer uit de app te halen dan nu gebeurt. Uiteraard wil ze zoveel mogelijk de voor Buitenpost interessante informatie van internet verzamelen en aanbieden. Maar er ligt ook een uitdaging om ze zo toegankelijk als mogelijk voor de gebruiker te laten zijn voor de gebruiker. De mensen achter útPost zijn daarom als als eerste erg geïnteresseerd in hoe op dit moment de app in het gebruik ervaren wordt. Zowel positieve opmerkingen àls ook opbouwende kritiek wil...

Lees verder » [post-views]