CBS ‘Op Streek’ Ferwert klaar voor Lang Leve de Muziek Show

FERWERT – Groep 6/7 van CBS ‘Op Streek’ te Ferwert heeft het momenteel ontzettend druk. Ze krijgen extra muziekles en worden gecoacht op het gebied van muziek, zang en dans. Dit allemaal om hun winkansen te verhogen in de Lang Leve de Muziek Show. In dit gezellige familieprogramma, waarbij alles draait om muziek, gaan ze de muzikale strijd aan met twee andere scholen uit Friesland. De hoofdprijs is een optreden op 14 december in Ahoy voor niemand minder dan Koningin Máxima. Dit in de grootste schoolband van Nederland, samen met de winnaars van de overige 11 provincies, tijdens het Kerst Muziekgala. Voor de tv-opnames is er op maandag 9 oktober in Ferwert nog een coole videoclip opgenomen, waarin ze zijn bijgestaan door de bekende YouTuber Bart van ‘BENR’. Hij heeft er voor gezorgd dat de videoclip helemaal te gek is geworden! Deze muzikale act zal te zien zijn in Lang...

Lees verder » [post-views]