De Buurtkamer De Westereen opent met gratis High Tea

DE WESTEREEN – Op dinsdagochtend 17 oktober zal de Buurtkamer in De Westereen feestelijk worden geopend. Er wordt deze ochtend een verrassende gratis High Tea met lekkere hapjes en koffie/thee aangeboden. De Buurtkamer gaat zoals iedere dinsdag om 9.30 uur open. Om 10.00 uur wordt de taart aangesneden. Iedereen die graag andere mensen wil ontmoeten, is van harte welkom. Andere mensen ontmoeten is heel belangrijk, maar niet altijd vanzelfsprekend. De Buurtkamer maakt dit mogelijk. Neem gerust kennissen, vrienden, familie of een buur mee. De Buurtkamer is een initiatief van Stichting Welzijn het Bolwerk en Stichting AanZet. Iedere dinsdag kun je tussen 9.30 uur en 12.00 uur binnenlopen bij het Badhûs aan de Sportloane 2B in De Westereen. Even een half uurtje langskomen voor een bakje en een praatje? Ook dat is prima. Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd en wordt er met elkaar geluncht. Bezoekers kunnen bovendien zelf een activiteit aandragen...

Lees verder » [post-views]