Demonstratie training Old Stars Cambuur bij vv DTD

CORNJUM – Voetbalvereniging DTD ondersteunt het initiatief bewegen voor ouderen van de KNVB, om ouderen (meer) in beweging en (meer) uit hun isolement te halen waar dat kan. Bij een voetbalvereniging past dan uitstekend het introduceren van ‘Walking Football’ (wandelvoetbal, red.) voor zestigplussers. Naast het feit dat het goed is om te bewegen komt ook het sociale vlak dan ter sprake, zoals voor en na de training even gezellig bijkletsen in het clubhuis. Maandagochtend 16 oktober is er een demonstratie-training ‘Walking Football’ van de Old Stars Cambuur bij vv DTD. Deze begint om 10.00 uur en vanaf 9.15 uur is de kantine reeds geopend. Wilt u graag weten wat het inhoudt? Overweegt u om met deze ontspannen vorm meer te gaan bewegen? Bent u oud-voetballer en geïnteresseerd in hoe deze vorm van voetbal wordt beoefend? Hebt u nooit gevoetbald maar lijkt het u leuk om met deze vorm kennis te maken?...

Lees verder » [post-views]