Friese BSO’s gaan cupcakes bakken voor SOS Kinderdorpen

DRACHTEN – Zo’n 12.000 kinderen van 600 Buitenschoolse Opvanglocaties (BSO’s) in heel Nederland gaan volgende week donderdag (16 oktober) cupcakes bakken, versieren en verkopen voor het goede doel, SOS Kinderdorpen in Guinee-Bissau in Afrika. In de provincie Friesland gaan 17 BSO’s aan de bak voor SOS Kinderdorpen. Dat zijn in Drachten Schip Ahoy aan de Frisia 150B en Vandaag BSO aan het Looierspad 6, Villa Roezemoes aan de Alle Wijtzeswei 53A in Appelscha en in Oosterwolde Villa Fonkel aan de Bareldsburglaan 4-5 en Villa Sprankel aan de Weemeweg 14. Met de verkoopopbrengst, die door Dr. Oetker wordt verdubbeld tot een maximum van 35.000 euro, ondersteunen de kinderen het scholenproject van SOS Kinderdorpen in Guinee-Bissau, Afrika. Bakpakket Om de deelnemende BSO’s op weg te helpen, biedt Dr. Oetker een bakpakket aan met Cupcake basismixen, decoraties, bakschorten en promotiemateriaal. Op aandebakdag.nl kunnen kinderen inspiratie opdoen voor stoere, gekke en kleurrijke cupcakes. Vanwege de...

Lees verder » [post-views]