Goud voor rookworst van Keurslager Zijlstra

HEERENVEEN – De landelijke Keurslager rookworstkeuring vond dit jaar plaats op een stormachtige dag. Ideaal weer om de kwaliteit van de Keurslager rookworsten te bepalen. Een deskundige vakjury keurde de rookworst op diverse punten en concludeerde dat de ambachtelijke worst van Keurslager Zijlstra uit Heerenveen en Sneek van dermate hoge kwaliteit is dat er het predikaat Goud aan mag worden gehangen. Elk jaar weer steekt Keurslager Zijlstra veel tijd in het perfectioneren van de rookworst. Een vakman gaat nu eenmaal altijd voor het lekkerste product. “Het is altijd weer spannend of je de perfecte rookworst hebt uitgezocht voor de keuring”, vertelt Keurslager Zijlstra. “Onze rookworst is van kwaliteits-varkensvlees gemaakt met een licht peperige smaak”. Proeven! Om te vieren dat het rookworstseizoen weer is begonnen, krijgen klanten van 9 t/m 14 oktober de tweede rookworst gratis! Het seizoen is daarmee, wat de temperatuur dan ook mag zijn, officieel geopend verklaard door...

Lees verder » [post-views]