Griezelige film tijdens herfstvakantie in bibliotheek Heerenveen

HEERENVEEN  – De gruwelijk enge Kinderboekenweek is net achter de rug tijdens de herfstvakantie, maar de bibliotheek aan het Burg. Kuperusplein in Heerenveen gaat dan nog even door met griezelen. Op woensdagmiddag 25 oktober wordt in de kelder van de bieb namelijk een enge film vertoond, over een schoolreisje dat verandert in een nachtmerrie. Deze voorstelling is bestemd voor kinderen van 9 tot 12 jaar. De aanvangstijd is 15.00 uur en de film duurt tot 17.00 uur.  Aanmelden is gewenst. De bibliotheek lijkt die middag wel een bioscoop. Er wordt een supergroot beeldscherm neergezet, zodat iedereen alles goed kan volgen. Welke film er wordt gedraaid is nog een verrassing, maar voor wie heel nieuwsgierig is: in de bibliotheek hangen posters waarop de titel al te zien is. Kaartjes zijn verkrijgbaar via bibliotheekheerenveen.nl en bij de servicebalie in de bibliotheek. De toegangsprijs is inclusief iets lekkers tijdens de film. Vrijwilligers CoderDojo De...

Lees verder » [post-views]