Heren DraGor te sterk voor VKC, dames verliezen in Dokkum

DRACHTEN – De heren van WSG DraGor hebben dit weekeinde met 12-10 gewonnen van VKC. De dames verloren in Dokkum met 10-3 Hieronder de door de club aangeleverde verslagen. Heren 1 van DraGor Deze speelronde stond VKC op het programma in Tubbergen. Zonder Johan de Haan begon de wedstrijd gelijk op. Aan beide kanten werd makkelijk het net gevonden. Eindstand na de eerste periode was dan ook gelijk 4-4. Pas in de tweede periode kwamen de touwtjes weer in handen van de heren uit Drachten. Met de intentie om die de hele wedstrijd in eigen handen te houden. Gestaag kon er dan ook uitgebouwd worden naar een voorsprong van 8-10 aan het eind van de derde periode. In het begin van de vierde periode werden er nog twee punten aan het totaal van DraGor toegevoegd. Vervolgens kon VKC nog enkele duiten in het spreekwoordelijke zakje doen maar dat was niet voldoende....

Lees verder » [post-views]