Huiskamers gezocht voor huiskamerfestival

LEEUWARDEN – Asteriks en de Academie voor Popcultuur houden zondag 10 december de Leeuwarder versie van Muziek bij de Buren. Lokaal talent treedt dan op in huiskamers. Voor dit evenement worden nog wel huiskamers en artiesten gezocht.  Muziek bij de Buren is een jaarlijks terugkerend muziekfestival en ontmoetingsfestival in één. Ontstaan om muzikanten een nieuw en laagdrempelig podium te bieden. Waar je bij de ene huiskamer een kop koffie krijg, biedt de ander misschien wel een volledig diner aan. Artiesten krijgen een podium en inwoners zetten letterlijk de deur voor elkaar open. Al wandelend door de stad maken bezoekers een muzikale tocht langs woningen in Leeuwarden. Muzikanten en woningeigenaren die het huiskamerfestival mede mogelijk kunnen maken, kunnen zich tot 13 oktober opgeven via leeuwarden.muziekbijdeburen.nl. Eind oktober worden de muzikanten met de eigenaren van de huiskamers aan elkaar gekoppeld.

Lees verder » [post-views]