Noordelijke reactie op het regeerakkoord

Het kabinet kiest terecht voor de 'normale mensen'-economie in de regio waar het mkb de motor is van de nieuwe economie. Waarin mensen kansen krijgen om bij te dragen aan verduurzaming, circulaire economie en ondernemerschap.Uit het regeerakkoord blijkt dat de regio prominent aan zet is. De regio wordt maar liefst 70 keer genoemd. Het Noorden herkent zich hierin. Wij gaan voor regie in de regio en pakken de handschoen op. We worden in het regeerakkoord uitgedaagd actief invulling te geven aan de relevante opgaven en zo onze toekomst vorm te geven. Noord-Nederland heeft de sleutels in handen om de deur naar de toekomst te openen en betekenisvol bij te dragen aan het Bruto Nationaal Geluk van Nederland. We zijn de nieuwe economie van Nederland.Het Noorden, daar krijg je energie vanHet kabinet erkent de unieke bijdrage die Noord-Nederland biedt voor de energietransitie. Noord-Nederland heeft de ambitie om met de Energyport uit...

Lees verder » [post-views]