Opening LF2018 met alle basisscholen van Fryslân

De culturele- en onderwijsinstellingen van Fryslân organiseren met het Sjongfestival een mega kick-off voor de basisscholen voor de opening van Leeuwarden-Fryslân 2018. In 2018 kunnen scholen niet alleen meedoen aan het traditionele Sjongfestival, ze kunnen ook onderdeel uitmaken van de officiële opening van LF2018. Alle Friese scholen kunnen zich nu inschrijven voor beide onderdelen via www.sjongfestival.frlOpening LF2018Op vrijdag 26 januari zingen alle scholen ‘Seis oere thús’, het lied van LF2018. Scholen maken hier een eigen versie van, filmen dit en delen dat om exact 12.00 uur met #2018begjint via Facebook. Zo zijn de filmpjes overal op de wereld te vinden en wordt de opening online direct groot zichtbaar. De basisscholen vormen met dit initiatief de kick-off van het openingsweekend.SjongfestivalHet traditionele Sjongfestival komt in 2018 in een nieuwe vorm terug. Een koor van leerlingen van groep 6, 7 en 8 zingt een eigen tekst op een van de geselecteerde tracks. De...

Lees verder » [post-views]