Opgetogen oud-diskjockey achter draaitafel jubileumeditie muziekfestival

SURHUISTERVEEN – Alleen al bij het horen van de naam Abba spitsen vele muziekliefhebbers van uit de middelbare generatie hun oren. Zaterdag 11 november is dan ook in vele agenda’s al genoteerd. Dat is namelijk de datum waarop de 25e editie van Back to the 60’s & 70’s in zalencentrum De Lantearne wordt gehouden. Om dit jubileum te vieren is de band Abba Tribute uitgenodigd. “We verwachten een heel ander soort publiek dan we gewend zijn”, verwacht voorzitter Joop Numan. Toch staat niet de hele avond in het teken van de Zweedse popgroep van weleer. “Zoals onze vaste gasten wel van ons gewend zijn, bieden we weer een gevarieerd muziekprogramma dat verdeeld over twee zalen door onze vertrouwde deejays wordt neergezet.” Voor deze bijzondere editie van het Feanster muziekfestival is Jacob Hielema gevraagd om weer eens een uurtje achter de draaitafel te staan. De inmiddels 71-jarige muziekliefhebber is een van...

Lees verder » [post-views]