Sevn Alias naar Freeze Festival

LEEUWARDEN – Sevn Alias, Teethgrinder, CIEL en HuSo zijn toegevoegd aan het programma van het Freeze Festival 2017. Daarnaast presenteren Esther de Jong en SWEETGODANIMALS bijzondere projecten tijdens het festival.  In 2015 maakte Sevn Alias zijn entree in de hiphopscene. Op zijn naam staan meerdere gouden en platinum platen, waaronder de viervoudig platinum nummer-1 hit Gass. Vorige week nog bracht Sevn Alias zijn gloednieuwe album Picasso uit, met collabs met onder andere Lil’ Kleine, Boef en Maan. 3FM noemde het ‘een album waarmee de rapper zich nóg dieper wortelt in de gevestigde orde van het huidige Nederlandse hiphoplandschap’. Eerder werd al bekend gemaakt dat Millionaire (BE), My Baby, Ohslo, The Overslept, Mira Aasma (SE), Zippora Tieman en Katie Koss dit jaar op het festival spelen. Cosmute presenteert een bijzonder project en de foto-expositie Eins, Zwei, Drie, Fjouwer!, waarvoor samengewerkt werd door bands en beeldmakers uit Leeuwarden, Rotterdam, Bremen en Hamburg,...

Lees verder » [post-views]