Sneek in tweede weekend december kerstwinkelstad

SNEEK – De binnenstad van Sneek staat in het weekend van 9 en 10 december in het teken van Kerst. De Vereniging Ondernemend Sneek (VOS) wil in dat weekend van van Sneek de kerstwinkelstad van het Noorden maken. Tijdens Christmas Shopping Sneek, het moment ook om de verlichting in grote kerstbomen in Sneek officieel te ontstoken, zijn in veel winkels afwisselende kerstactiviteiten. Het winkelend publiek kan genieten van glühwein en chocomelk en diverse kerstbandjes/ orkestjes, verspreid door het centrum van Sneek. Op zondag is de kersteditie van Lekker Sneek. In een aantal winkels zullen korte flitsmodeshows te zien zijn met de nieuwste kerstkleding en er kunnen korte workshop gevolgd worden met onder andere tips en trucs voor kerstmake-up of kerstkapsels. Alle winkels in Sneek worden door de VOS uitgedaagd een mooie kerstactiviteit te bedenken en een sfeervolle kerstetalage te verzorgen.  

Lees verder » [post-views]