Stookdag Wijma schoorsteen en haarden

Bent u op zoek naar een nieuwe haard? Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan zeker even langs in één van de mooiste showrooms van Friesland op haardengebied.Op deze dag kan u tevens gratis interieur advies krijgen van Ester Bolt, werkzaam bij Living Color. Maak voortijdig een afspraak om teleurstelling te voorkomen, dit kunt u doen door even te bellen met 0511- 233040.Spectaculair is de nieuw showcontainer van Altech speksteenhaarden die u kunt bewonderen. Daarnaast zullen Contura, Wanders en STB rookkanalen er zijn met zeer speciale aanbiedingen.Graag zien we u op 14 oktober tussen 09.00 en 17.00 uur. De koffie staat klaar.Adres:Suder Stasjonsstrjitte 199271 HA De WestereenStookdag Wijma schoorsteen en haarden

Lees verder » [post-views]