The Voice UK finalist Into the Ark via Dronryp naar Nederland

DRONRYP – Het duo Into the Ark bestaande uit Dane Lloyd en Taylor Jones stond in april van dit jaar in de finale van The Voice UK. Ze wonnen niet, maar maakten wel enorme indruk op jurylid en megaster Tom Jones. Into the Ark werd de support act bij de wereldtournee van Jones. Al voordat de jongens bekend werden, slaagde Gerrit Poortinga uit Dronryp er in de twee naar Nederland te halen. Nu komen ze voor de derde keer naar Nederland, eind oktober treden ze op 26 oktober op in De Doelen in Franeker, in Tigh Barra (27 oktober) in Joure, in De Neushoorn in Leeuwarden (28 oktober) en op 29 oktober in het Amsterdamse Paradiso. ,,Deze jongens zijn op weg hele grote sterren te worden. Het is een prachtig succes dat ze voor het derde jaar naar Nederland komen”, vertelt Poortinga, die ook nu weer de organisatie in handen...

Lees verder » [post-views]