Aanstaande zaterdag open dag Thialf

HEERENVEEN – Op zaterdag 14 oktober wordt de Open Dag van Thialf georganiseerd. Een unieke kans om mee te doen aan de verschillende ijs- en off ijsactiviteiten en vrij te schaatsen in het schaatshart van de wereld. Op zaterdag 14 oktober ben je van harte welkom op de Pim Mulierlaan 1 in Heerenveen. De entree is gratis! Tijdens de Thialf Open Dag kun je kennis maken met verschillende activiteiten. Er worden diverse demonstraties gegeven van o.a. shorttrack- en langebaanschaatsen, maar ook van kunstrijden, curling en schoonrijden. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf rondjes te schaatsen op de 400m baan en een kijkje te nemen bij het ijshockey. Er staan professionele trainers klaar om clinics te verzorgen. Ook voor de jongere bezoekers is er genoeg te doen in de vorm van entertainment. De entree en deelname aan alle activiteiten is helemaal gratis! Kom jij ons bezoeken tijdens deze dag? Iedereen...

Lees verder » [post-views]