Actief Werkt! opent deuren nieuwe vestiging

LEEUWARDEN – De landelijke uitzendorganisatie Actief Werkt! opent zaterdag 14 oktober speciaal de deuren van de nieuwe vestiging in het centrum van Leeuwarden. Tijdens de zaterdagopening kunnen werkzoekenden bij het filiaal aan de Westerplantage 1 direct een afspraak maken voor een adviesgesprek en een controle van hun cv. Actief Werkt! verwacht de komende tijd een sterke groei aan vacatures in de regio Leeuwarden door het aantrekken van de economie en de sterke vergrijzing. Actief Werkt! Uitzendbureau is al meer dan 25 jaar actief in verschillende sectoren met functies in onder meer de maakindustrie, transport en logistiek en administratieve functies op LBO, MBO en HBO niveau. Vestigingsmanager Alfons Roelofsma: ,,We willen zo dicht mogelijk bij onze klanten en werkzoekenden zitten. Alleen zo leer je elkaar echt goed kennen en kunnen we de juiste match maken tussen bedrijven en kandidaten. We zien dat deze aanpak erg goed werkt en daarom openen we...

Lees verder » [post-views]