Basisschool De Schakel houdt open dag

DOKKUM – De basisschooltijd is voor een kind is een belangrijke periode. Het kiezen van een basisschool die past bij de opvoeding thuis is dan ook een zaak van wikken en wegen. Het bezoeken van een school is daarom zeker aan te raden.  De scholen van NoorderBasis zetten op woensdag 18 oktober hun deuren open. Wie langskomt kan de school bekijken en de sfeer proeven. GBS De Schakel is een gereformeerde basisschool voor ouders uit allerlei kerken en gemeentes die hun kind christelijk willen opvoeden. De school GBS De Schakel is geopend van 10.00 tot 14.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.deschakel-dokkum.nl. Wie niet aanwezig kan zijn bij de open dag maar wel kennis wil maken kan een afspraak maken met de directeur Janny Janssens, 06-17580533, j.janssens@noorderbasis.nl.

Lees verder » [post-views]