Braziliaanse Georgia (16) zoekt gastgezin in Sneek

SNEEK – De Braziliaanse Georgia doet mee aan een uitwisselingsjaar van Travel Active en is sinds eind augustus in Nederland. Ze is in een tijdelijk gastgezin in Sneek geplaatst en gaat naar de CSG Bogerman in Sneek, waar ze het heel erg naar haar zin heeft. Travel Active zoekt voor Georgia een nieuw gastgezin in of vlakbij Sneek waar ze tot augustus 2018 mag verblijven. Georgia spreekt vloeiend Engels en begint al een aardig mondje Nederlands te spreken. Ze is een intelligente, vrolijke meid met het hart op de juiste plaats. Georgia doet aan kickboksen en speelt gitaar. Hoewel niet noodzakelijk, zou Georgia het leuk vinden als haar gastgezin huisdieren heeft. Gezocht wordt een niet-rokend gastgezin dat huis en hart wil openstellen voor deze open-minded, actieve Braziliaanse. Als gastgezin haal je op een bijzondere manier de wereld in huis en bouw je mee aan bruggen tussen culturen en vriendschappen voor...

Lees verder » [post-views]