David Douglas speelt in club 21

LEEUWARDEN – David Douglas, Stahlr en Vondeuhx treden vrijdag 13 oktober op bij Asteriks, dat voor deze gelegenheid zijn onderkomen heeft bij de Leeuwarder club 21. De deuren gaan open om 21.30 uur. Headliner David Douglas staat te boek als één van de beste producers van Nederland. Dit jaar bracht hij de veelgeprezen plaat Spectators of the Universe uit. Met dansbare elektronica speelt hij club na club plat. Support komt van Stahlr en Vondeuhx. Stahlr is een samenwerkingsproject tussen Anne Broekman (MTT) en Krampfhaft. Stahlr klinkt als Cocteau Twins, die een musical versie van Mary Shelley’s Frankenstein opvoeren in een betonnen parkeergarage. Deze horrorinvloeden zijn vooral goed terug te horen in de single Into The Black. Dat zowel tekstueel als muzikaal een duister nummer is. Vondeuhx is het nieuwe project van Thomas Dijkstra en Henriette Diekstra uit Stiens. Hun eerste track WATER is heeft een warme, maar dwingende sound met...

Lees verder » [post-views]