Kindpakket in De Fryske Marren officieel van start!

JOURE: Op 10 oktober vond in de Brede School in Joure de feestelijke kick-off plaats van het Kindpakket in de gemeente De Fryske Marren. Kindpakket.nl is een samenwerking tussen gemeente De Fryske Marren, Stichting Leergeld Friesland, Stichting Jeugdsportfonds Friesland en Stichting Jeugdcultuurfonds Friesland. Wethouder Janny Schouwerwou tekende samen met de afgevaardigden van de fondsen de samenwerkingsovereenkomst waarna Rabobank Sneek Zuidwest Friesland een cheque van € 15.000 overhandigde voor Kindpakket.nl. Wethouder Schouwerwou benadrukte het belang van Kindpakket.nl. “Alle kinderen moeten mee kunnen doen. Ook kinderen waarvan thuis de financiële middelen om wat voor reden dan ook, ontbreken om lid te zijn van een sportclub, een muziekinstrument te leren spelen of bijvoorbeeld een verjaardag te vieren. Kindpakket.nl maakt dit mogelijk waardoor elk kind in onze gemeente mee kan doen”. Voorafgaand aan de ondertekening konden belangstellenden luisteren naar muzikale optredens van trotse leerlingen van muziekschool ’t Toanhûs uit Joure. Gemeente De Fryske Marren...

Lees verder » [post-views]