Ook inwoners Achtkarspelen tevreden over dienstverlening en woonomgeving

  BUITENPOST – Ook inwoners van de gemeente Achtkarspelen zijn over het algemeen tevreden over hun woonomgeving en de gemeentelijke dienstverlening. Eerder vandaag werden ook de uitkomsten van het onderzoek dat in de gemeente Tytsjerksteradiel werd gehouden bekend gemaakt. Ook daar zijn de inwoners tevreden. Een aandachtspunt in Achtkarspelen is de relatie tussen de gemeente en inwoners. Dit blijkt uit het tevredenheidsonderzoek ‘Waar staat je gemeente’ die gehouden is onder 2.000 inwoners. ‘Ik wil alle inwoners bedanken die hebben deelgenomen aan het onderzoek. Deze uitkomsten geven ons handvaten om het gemeentelijke beleid en de dienstverlening zo goed mogelijk te kunnen afstemmen op de wensen van inwoners,’ aldus burgemeester Gerben Gerbrandy. Gemeentelijke dienstverlening hoog gewaardeerd In de afgelopen 12 maanden hebben zeven op de tien inwoners contact gehad met de gemeente. Zij waarderen dit met een 7,2. Dit is hoger dan landelijk. Inwoners zijn vooral tevreden over het gemak waarmee zij...

Lees verder » [post-views]