Ouders en kinderen sporten tijdens Week van de Opvoeding

OENTSJERK – Ruim tweehonderd basisschoolleerlingen (groep 5 tot en met groep 8) en honderd ouders uit Oentsjerk en Gytsjerk hebben afgelopen woensdag hun sportkleding aangetrokken. De gemeente Tytsjerksteradiel heeft namelijk, in het kader van de week van de opvoeding, ouder en kind sporten georganiseerd in de sporthal in Oentsjerk. Wethouder Ellen Bruins Slot heeft het evenement geopend. Dat deed zij door samen met leerlingen te frisbeeën. Spelparcours De ouders en kinderen hebben zich in het zweet gewerkt, want ze moesten 14 spelonderdelen bij langs. Had je geen ouder mee? Dan mocht je het parcours met een klasgenootje doen. Dit parcours bestond onder andere uit een hockeywedstrijdje, frisbeeën, klimmen en de schildpaddenrace.  Social media Ook was er aandacht voor hoe je nu om hoort te gaan met Social Media. Wat is wel gebruikelijk en wat kun je beter niet doen? Om dit de kinderen en de ouders uit te leggen hebben de GGD en het Jeugdteam...

Lees verder » [post-views]