Overzicht Theater De Koornbeurs: muziek, films en cabaret

FRANEKER – Hieronder weer een wekelijks overzicht van Theater De Koornbeurs in Franeker, met onder andere cabaret, muziek en diverse films. Op woensdag 18 oktober treedt Sara Kroos op vanaf 20.15 uur. Zij speelt haar cabaretshow Zonder Verdoving en is daarin ouderwets snoeihard. De voorstelling doet mee aan de Albert Heijn spaaractie. Daarbij kan met een volle kaart gratis een tweede kaartje worden opgehaald zoals de voorraad strekt. Ook de voorstelling Hotel Victoria van Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal is te zien in Franeker. Die speelt vrijdag 20 oktober en begint om 20.15 uur. De reizende muzikanten zijn een soort zeelieden, met het hotel als baken. De voorstelling doet mee aan de Albert Heijn spaaractie. De Partizanen Een dag later, op zaterdag 21 oktober, zijn De Partizanen vanaf 20.15 uur te zien met de cabaretvoorstelling Welkom in Partizanië. Daarin draait het om de vraag: ‘Wat hebben een jerrycan met...

Lees verder » [post-views]