TOF Vakanties Grou is goede doel Kofferbak Sale Grou

GROU – Het parkeerterrein van het Aquaverium staat zondag 15 oktober weer vol met mooi gevulde kofferbakken met de meest uiteenlopende tweedehandsjes tijdens de Kofferbak Sale Grou. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het tegenkomen op deze gezellige drukbezochte kofferbak sale in Grou. Zowel deelnemers als bezoekers komen van ver om de sale te bezoeken.  Bezoekers kunnen op verhard terrein naar hartenlust sneupen. De entree voor bezoekers ouder dan dertien jaar is slechts één euro. De helft daarvan gaat na elke sale naar een goed doel. Voor 15 oktober is dat TOF vakanties in Grou. (Kijk voor meer informatie over TOF vakanties op www.tof.nl.) Om deel te nemen met een personenauto aan de kofferbak sale in Grou betaal je slechts tien euro. Busjes en grote auto’s betalen vijftien euro. De enthousiaste crew begeleidt de deelnemers naar hun staplek, die vergelijkbaar is met een grote parkeerplaats. Vooral achter de auto kunnen de deelnemers hun waar...

Lees verder » [post-views]