Van Deelen én Van Wermeskerken in basis Cambuur tegen FC Oss

LEEUWARDEN – SC Cambuur speelt vrijdagavond een thuiswedstrijd tegen FC Oss. In het Cambuur Stadion wordt om 20.00 uur afgetrapt. De Leeuwarders hadden het vorig seizoen beslist niet lastig tegen de destijds laagvliegers uit Brabant en scoorden er dan ook steeds lustig op los. Thuis werd met 4-2 gewonnen (21-10-16) en uit zelfs met 2-7 (13-3-17).  FC Oss staat momenteel echter zes (!) plaatsen boven Cambuur. Het elftal van trainer Dijkhuizen presteert – gelet op het spelersbudget – derhalve ver onder de maat en wacht nog altijd op de eerste thuiszege. Inzetbaarheid spelers Alvin Daniels en Darren Rosheuvel kampen met een hamstringblessure. Karim Rossi is, wegens een kwetsuur aan een middenvoetsbeentje, naar verwachting nog vier weken uitgeschakeld. Nieuwe in de ziekenboeg is Kevin van Kippersluis. Hij moet verstek laten gaan wegen last aan zijn enkel. De opstelling  Bertrams; Van Deelen, Steenvoorden, Schilder, Peersman; Boerlage, Van Wermeskerken, Houtkoop; Kallon, Barto, Mathieu Arbitrage Het duel staat onder...

Lees verder » [post-views]