VV Mildam ontwikkeld uniek E-sport Concept

MILDAM – Leden van de sponsorcommissie van VV Mildam hebben het afgelopen seizoen een concept ontwikkeld om een andere vorm van samenwerking met sponsoren aan te gaan. De nadruk ligt hierbij op duurzaamheid voor de vereniging, waarmee de club betrokkenheid en leefbaarheid vanuit/in de dorpen ook willen stimuleren. Naast de reguliere sponsormogelijkheden is er nu ook de mogelijkheid voor bedrijven, verenigingen en particulieren om met één of meerdere zonnepanelen de club te sponsoren. Doel is enerzijds om de energielasten van de vereniging te verlagen door het gebruik van zonne-energie. Anderzijds zal een deel van deze kostenbesparing weer geïnvesteerd worden in het verder verlagen van energieverbruik. Door verder ook nog een gedeelte van de energieopbrengst om te zetten in een tegenprestatie van de vereniging naar de sponsoren wil de club tot een actievere samenwerking met de sponsoren komen. De sponsor kan op deze wijze sparen voor een bijvoorbeeld een bedrijfsuitje waarbij...

Lees verder » [post-views]