Walz Sensation winnaar Allegorische optocht De Knipe

DE KNIPE – De Allegorische optocht in De Knipe trok afgelopen zondag weer een hoop publiek. Ook dit jaar hadden de bouwploegen veel tijd gestoken in hun praalwagens. De meest mooie creaties kwamen onder muzikale begeleiding voorbij. Het publiek genoot dan ook volop van al het moois. Naast de praalwagens was er ook dit jaar weer een kinderoptocht, waar tientallen verklede kinderen uit het dorp aan meededen. In totaal deden er dit jaar elf praalwagens mee. Walz Sensation van It Boppe Ein werd de winnaar van de juryprijs. De publieksprijs ging dit jaar naar bouwploeg Ferdivedaasje met praalwagen Tink Grien, Wêz Grien. Zie ook: Allegorische optocht in De Knipe trekt weer veel publiek Het bericht Walz Sensation winnaar Allegorische optocht De Knipe verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder » [post-views]