Wetterskip Fryslân zet deuren open tijdens Week van Ons Water

In de landelijke Week van Ons Water van 18 tot en met 25 oktober organiseert ook Wetterskip Fryslân leuke en leerzame activiteiten voor jong en oud over waterveiligheid.Excursies langs dijkverbetering AmelandBekijk de werkzaamheden aan de Waddenzeedijk, leer meer over de strijd tegen het water en ervaar de techniek van de dijkverbetering. Wetterskip Fryslân organiseert samen met de aannemer een excursie op de woensdagen 18 en 25 oktober van 10.00 tot 12.00 uur.Het werk aan de dijk is interessant en leerzaam voor jong en oud.Schrijf je van tevoren in voor de excursie bij de VVV in Nes (telefoon 0519-546 546) of het Natuurcentrum Ameland (Strandweg 38, Nes, telefoon 0519- 542 737).Daarna ontvang je informatie over de startlocatie.Overige excursies:Open dag rioolwaterzuivering Drachten Altijd al willen zien waar je poep en plas blijft? Kom dan op zaterdag 21 oktober naar de rioolwaterzuivering in Drachten. Op deze dag zie je wat het waterschap doet...

Lees verder » [post-views]