Zinderende finale aan slot van tennisstrijd Boarnsterhim 2017

  Grou –Een zinderende finale kende de strijd om het kampioenschap van het Boarnsterhimtennistoernooi 2017. Joop Andringa en Sijmen Bergsma (beiden van Reduzum) hadden hun handel meer dan vol aan hun opponenten uit Aldeboarn. Bart de Vreese en Roelof Jelsma pakten uiteindelijk de titel, maar de winst was nipt (7-5, 4-6 en een supertiebreak met 11-9). Met zijn zwiepende slagen vanuit het achterveld wist De Vreese de taai spelende Andringa en Bergsma in het defensief te dringen. De beide Redústers stonden op een gegeven moment tegen de hekken om de smashes te keren. En dat lukte wonderwel. Met een 4-0-voorsprong in de tweede set leken de Boarnsters vrij gemakkelijk aan het langste eind te trekken, maar dat was schijn. De Redústers werkten daarna ook nog een voorsprong van 9-3 in de supertiebreak weg. Met 9-9 was de spanning op en rond de baan te snijden. Twee slagen later waren de...

Lees verder » [post-views]