Bake-Sale en Wacky Thursday De Voorde leveren geld op voor Sint Maarten

DRACHTEN – Een actie van groep 8A van pcbo De Voorde heeft donderdag 642,22 euro opgebracht voor de slachtoffers van de orkaan Irma op Sint Maarten. Met de acties droegen de kinderen van de Voorde bij aan de actie voor stichting Stay Strong SXM. Stichting Stay Strong SXM is opgezet na de orkaanramp op het eiland en zorgt dat het geld terecht komt bij scholen, voor reparatie en inkoop van nieuwe leermiddelen. De actie op de Voorde werd opgezet door één van de juffen van groep 8a, Rika Vennema. Zij heeft een jaar op het eiland gewerkt. Op een bananen-blunder na, zijn alle acties van deze dag gelukt en daardoor doneert de school vol trots een mooi bedrag. Bake-sale De acties op de Voorde zijn geïnspireerd door acties die op de Zuster Magdaschool op Sint Maarten werden gehouden voor goede doelen. Op deze school heeft juf Rika twee jaar geleden gewerkt....

Lees verder » [post-views]