Brownies&downieS gaat officieel open in centrum van Leeuwarden

LEEUWARDEN – Brownies&downieS is een lunchconcept waar iedereen blij van wordt. Vanaf vrijdag 20 oktober gaan de deuren van de lunchzaak in Leeuwarden open. Esther Reekers en Robin Alkema, de ondernemers achter Brownies&downieS Leeuwarden, tevens moeder en zoon, zijn al sinds juli 2016 bezig met de realisatie van hun droom: een lunchzaak waarin mensen met een beperking werken. Die zoektocht bracht hen al gauw bij Brownies&downieS, maar het vinden van het juiste pand ging met vallen en opstaan. Meerdere keren waren ze dichtbij en konden ze bijna starten, maar telkens kwam daar op het laatste moment wat tussen. Uiteindelijk vonden ze het perfecte pand aan de Nieuwestad 1, voorheen ook wel bekend als de Vrouwenpoort. ,,Blijkbaar heeft het zo moeten zijn”, aldus Robin. ,,Het huidige pand voldoet perfect aan wat wij in ons wensenpakket hadden staan. En zelfs nog meer. We huren een bestaand horeca-pand waar al veel zaken aanwezig zijn, maar...

Lees verder » [post-views]