De 55e Frieslandshow wordt gehouden in Holwerd

Een speciale Frieslandshow staat voor de deur. De 55e, een lustrumshow. Maar er is meer dat deze show tot een bijzondere maakt. Was de Frieslandshow jarenlang gekoppeld aan de sporthal de Trimmer in Dokkum. Door het wegvallen van de Trimmer als evenement locatie moest pkv Frisia op zoek naar vervangende accommodatie. De wens om in Dokkum te blijven kon niet gerealiseerd worden. De aanpassing van de inrichting van de Doelstien stuitte op dermate financiële problemen, dat deze optie weg viel. Er werd uiteindelijk een uitmuntende accommodatie in Holwerd gevonden. Holwerd is voor de Frieslandshow geen onbekend onderkomen. Ooit begon de show in de Deltaloodsen haar bestaan. Nu anno 2017 is de locatie een heel andere! Holwerd beschikt over een formidabele Multi Functionele Accommodatie, een pareltje op dit gebied. Daar in het MFA “De Ynset” zal de 55e Frieslandshow plaats vinden.Een scala aan kleindieren zullen vanaf donderdag 26 oktober tot en...

Lees verder » [post-views]