Dit weekend in Rûnwei Sport

Dit weekend is er weer een nieuwe uitzending van Rûnwei Sport. Zaterdag zijn de verslaggevers aanwezig bij de volgende wedstrijden: Broekster Boys - De Griffioen met verslaggever René Terpstra, 't Fean'58 - Zwaagwesteinde met verslaggever Anton van der Meer en Kollum - Rijperkerk met verslaggever Jan Wagenaar. Ook zijn we aanwezig bij de wedstrijd VIOD - Rottevalle met verslaggever Lammert Brouwer en verslaggever IJde Prins is bij de wedstrijd Ropta Boys - Oostergo (15:00 uur). Sybrand Grasdijk vertelt alles over Quick Boys - Harkemase Boys, met René van der Weij bespreken we de wedstrijd Balk - VV Buitenpost en Jan Kamminga praat ons bij over Hardegarijp - Leeuwarder Zwaluwen. De presentatie en techniek in de studio is in handen van Sjoerd van der Werf, Sietse Weistra en Waatze Kerkstra.Zondag is Rûnwei Sport bij de volgende wedstrijden: Zwaagwesteinde (zo) - Nieuweschoot met verslaggever Aize Tolsma, Trynwalden - LVV Friesland met verslaggever Lammert Brouwer,...

Lees verder » [post-views]