Dress for Success viert tienjarig bestaan

LEEUWARDEN – Dress for Success Leeuwarden vierde dinsdag 10 oktober jl. het tienjarig jubileum. De Leeuwarder stichting, die kosteloos sollicitatiekleding verstrekt aan mensen met een uitkering, gaf die avond een Fundraising Dinner met modeshow in het Friesland College. Met het oog op de doelstelling van Dress for Success, speelden werkzoekenden een prominente rol bij deze show. Op de rode loper toonden zij kleding uit de collectie van Dress for Success en presenteerden zij zich tegelijkertijd via een korte pitch aan het publiek. Tijdens het diner in restaurant Amuse – leerbedrijf van het Friesland College – kregen zij vervolgens volop gelegenheid om te netwerken in het gezelschap van zo’n tachtig personen. Het was een geslaagde jubileumviering, waarop de organisatie met voldoening terugkijkt. Dress for Succes Leeuwarden heeft de afgelopen tien jaar vele honderden sollicitanten op weg geholpen naar een baan. Daarvan heeft de meerderheid ook daadwerkelijk de felbegeerde baan gekregen. Over...

Lees verder » [post-views]