Driehonderd volwassenen ruilen Lemster plaatjes

LEMMER Het was een drukte van belang woensdag tijdens de ruilavond voor het verzamelen van stickers met foto’s voor het uniek foto verzamelboek met de titel “Groeten uit Lemmer”. Ongeveer 300 mensen bezochten het oude gemeentehuis in Lemmer waar de ruil avond werd gehouden. Verzamelaars die nog stickers met foto’s van oud Lemmer nodig hadden om hun boek compleet te maken troffen elkaar daar. In de oude raadszaal, de burgemeesters kamer, op de gang, keuken en de boven zaal van het museum Lemmer, waren de bezoekers druk met het ruilen van de stickers. Er was koffie en thee voor de liefhebber. De eerste mensen stonden al voor 7 uur op de stoep en bleven tot ver na 9 uur. Naast deze ruilavond, wordt er in Lemmer druk geruild om het fotoboek vol te krijgen. Zo zijn er ruilacties op Facebook en via andere manieren van social media. Maar ook “Onder...

Lees verder » [post-views]