Gastcollege voormalig viersterren-generaal en CIA-directeur Petraeus live te volgen

LEEUWARDEN – David Petraeus zal maandag 16 oktober een gastcollege ‘Leadership in Turbulent Times’ verzorgen voor studenten van NHL en Stenden Hogeschool (per 1 januari 2018 één hogeschool). David Petraeus is voormalig viersterren-generaal in het Amerikaanse leger en voormalig directeur van Central Intelligence Agency (CIA). In zijn hoedanigheid was hij onder meer commandant van ISAF en USFOR-A. Het gastcollege vindt plaats maandag 16 oktober van 9.30 uur tot 10.30 uur. Vragen voor het gastcollege zijn voorbereid door studenten van relevante business-, bestuurs- en crisisbeheersingsopleidingen van beide instellingen in Nederland en in Zuid-Afrika; world watcher en expert op het gebied van diplomatie Robert van de Roer zal het college leiden. Deze bijzondere bijeenkomst is mogelijk gemaakt door het FB Oranjewoud Fonds, dat is opgericht om het internationaal ambitieniveau van de Friese economie en haar kennisinstellingen te voeden en versterken door exclusieve verbindingen te maken met mondiale onderscheidende initiatieven of personen. Daarnaast is...

Lees verder » [post-views]