Inwoners Achtkarspelen tevreden over dienstverlening en woonomgeving

Inwoners van Achtkarspelen zijn tevreden over hun woonomgeving en de gemeentelijke dienstverlening. Een aandachtspunt is de relatie tussen de gemeente en inwoners. Dit blijkt uit het tevredenheidsonderzoek ‘Waar staat je gemeente’ die gehouden is onder 2.000 inwoners. ‘Ik wil alle inwoners bedanken die hebben deelgenomen aan het onderzoek. Deze uitkomsten geven ons handvatten om het gemeentelijke beleid en de dienstverlening zo goed mogelijk te kunnen afstemmen op de wensen van inwoners,’ aldus burgemeester Gerben Gerbrandy.Gemeentelijke dienstverlening hoog gewaardeerdIn de afgelopen 12 maanden hebben zeven op de tien inwoners contact gehad met de gemeente. Zij waarderen dit met een 7,2. Dit is hoger dan landelijk. Inwoners zijn vooral tevreden over het gemak waarmee zij hun product of dienst konden aanvragen en de juistheid en volledigheid van de ontvangen informatie. Medewerkers van de gemeente hebben bij de meerderheid van de inwoners een positieve indruk achtergelaten. Wel is verbetering mogelijk door inwoners nog...

Lees verder » [post-views]